This website uses cookies to improve the user experience. Privacyverklaring

 • XSRF-TOKEN-protection
 • Browsersessie-ID
 • Cookie consent preferences
 • Analytics storage
 • Ad user data
 • Ad personalization
 • Ad storage
 • 3 juli 2024
 • 10:00‐12:00
 • Online

KPMG Coding Course

Let op: deze activiteit is vertaald met behulp van een vertaler-app

Vanwege het overweldigende aantal ontvangen aanmeldingen, hebben we het huidige wervingsproces moeten sluiten

Ben je geïnteresseerd in het leren van een nieuwe vaardigheid? Ben je nieuwsgierig naar coderen, maar wist je nooit hoe je moest beginnen? KPMG zal opnieuw workshops aanbieden voor vluchtelingen om je te helpen aan je coding reis te beginnen

KPMG
KPMG Nederland maakt deel uit van een groot internationaal netwerk van professionele accountants- en advieskantoren. KPMG NL gebruikt technologie gebaseerd op menselijk inzicht en creativiteit om geavanceerde oplossingen te ontwikkelen voor de economie van morgen. Met ruim 3.000 medewerkers zijn zij een centrum van kennis, kunde en onafhankelijk denken. Door deze kennis en de vaardigheden van haar professionals in te zetten, biedt KPMG actief hulp aan maatschappelijke organisaties en maakt het maatschappelijke impact. Hierdoor worden de werkgelegenheids- en inkomen vooruitzichten van verschillende groepen verbeterd.

De cursus
Je krijgt een introductie in de programmeertaal Python. De introductie is gebaseerd op de professionele Python-programmeercursus ontwikkeld door de Universiteit van Michigan (gratis). De cursus biedt een introductie tot de professionele programmeercursus in Python, waarna je over de tools en kennis beschikt om zelf de programmeercursus te vervolgen (op het coursera-platform). Wanneer je de Python cursus en het cursusmateriaal in het Coursera-platform hebt afgerond, ontvang je een professioneel certificaat van het Coursera-platform om je CV een boost te geven.

KPMG zal deze sessies organiseren om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen tijdens jouw coding traject. KPMG-professionals kunnen ook hun ervaringen met het werken met Python in het bedrijfsleven delen.

De lessen worden online gegeven en worden in het Engels gegeven. De cursus is een programmeercursus op instapniveau en daarom het meest geschikt voor mensen met weinig tot geen ervaring met programmeren. Alleen je nieuwsgierigheid en inzet zijn vereist!

Nadat je drie coding lessen met succes hebt afgerond, kun je deelnemen aan een live soft skills-sessie op het kantoor van KPMG Amstelveen, georganiseerd door recruiters en zakelijke professionals.

Tijdens die sessie vertellen de recruiters van KPMG je meer over hoe je je kan voorbereiden op het betreden van de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarnaast kan je bedrijfsconsultants van KPMG ontmoeten die werkzaam zijn in verschillende bedrijfsdomeinen en die inzicht kunnen geven in hun werk. Ook is er de mogelijkheid om advies te vragen over jouw individuele vragen.

Een datum voor deze live sessie moet nog gepland worden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook hier geldt weer first come, first served basis.

Meer informatie volgt binnenkort en de reiskosten voor deze live sessie worden vergoed.

Jij:

 • Bent nieuwsgierig naar meer leren over programmeren;
 • Hebt nog niet eerder deelgenomen aan deze coding course;
 • Bent bereid om drie weken achter elkaar aanwezig te zijn;
 • Hebt een goede kennis van de Engelse taal;
 • Zorgt voor een laptop die je kunt gebruiken;

Wanneer
Na je aanmelding ontvang je een Google Formulier. In dit formulier stellen wij je enkele vragen over jouw ervaring om te beoordelen of deze cursus geschikt voor jou is. Dan kan je uit deze volgende tijdsblokken meedoen:

3, 10 and 17 juli 2024, van 10.00 tot 12.00 uur online;

Meld je nu aan!
In deze online coding course is er ruimte voor 10 deelnemers! Aanvragen die voldoen aan de eisen genoemd onder 'jij' hierboven, worden afgehandeld op basis van 'first come, first served basis’ via het Google Form!

De deadline voor inschrijving is 17 juni 2024 en vergeet niet je CV te uploaden.

Als we voldoende aanmeldingen hebben vóór de deadline, zullen we de registratie eerder sluiten!